Amritapuri ashram werd gebouwd op de geboortegrond van Amma en is uitgegroeid tot het hoofdkwartier van Amma's wereldwijde missie. De ashram is het spiritueel thuisfront voor Amma's monastische discipelen (brahmacharis en brahmacharinis) tezamen met honderden devotees (toegewijden). Alle bewoners wijden hun leven aan Godsrealisatie door middel van spirituele beoefening en het dienen van de wereld. Iedere dag reizen Amma's kinderen uit zowel India als het buitenland naar de ashram voor Amma's darshan. Zij ontvangt iedereen, luistert naar zorgen, troost, bemoedigt en geeft nieuwe richting aan de levens van velen.

Amritapuri is het levend voorbeeld van een oud Indiaas ideaal dat streeft naar 'de hele wereld als één grote familie' (vasudhaiva kutumbakam).

Je treft hier mensen uit allerlei landen - met verschillende talen, gewoonten en religies -  die allen vreedzaam onder één dak leven. In hun zoektocht naar de betekenis van het leven vervagen onderlinge verschillen en wordt een ieder een kind van Amma.

'Kinderen, deze ashram bestaat voor de wereld, deze is voor jullie, voor allen die hier komen' - Amma

M.A. Math


Amritapuri P.O.
Kollam District
Kerala 690525, India
Tel. 0091 476 - 2896179, 2896278, 2896399, 2897578
Fax 0091 476 - 2897678
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
contact NL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.