Growin' Workshop 

'Start je eigen mini-moestuin!'

Zaterdag 20 april 2013 - Utrecht

 
In deze workshop leer je hoe je kunt starten met het verbouwen van groenten en fruit op je balkon, dakterras, achtertuintje of vensterbank. Speciaal voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar, en georganiseerd door de jongerenorganisatie AYUDH Nederland.

 
We gaan eerst op bezoek bij een moestuin in de buurt voor inspiratie. Daarna lunchen we bij Tanmayi thuis en gaan daar zelf hands-on aan de slag, in huis en op het ruime balkon. We bespreken de voordelen van een eigen mini-moestuin en wisselen ideëen uit. We maken samen een ontwerp en een planning voor je mini-moestuin en zaaien in kleine bakjes die je mee naar huis kunt nemen en in de vensterbank kunt zetten. Daarnaast leer je vandaag hoe je wormencompost kunt maken of van recycle-materiaal een goede (verticale) bak kunt maken voor je planten. 
 
Maaike Happel geeft deze workshop. Zij is afgestudeerd Antropologe en gespecialiseerd in Urban Farming, Stadstuinieren. Haar workshop in 2012 was een groot succes en wordt daarom dit jaar herhaald.
 
Neem je iets te eten mee voor de lunch? Vegetarisch graag. We maken dan een gezamenlijke lunch met wat iedereen meeneemt. 
 
Kom je ook?
Aanmelden/informatie: maaikehappel86 @ gmail.com
Datum: Zaterdag 20 april 2013
Tijd: 12:30 - 17:00 uur
Locatie: Utrecht, adres bij aanmelding
Meenemen: Als je die hebt, graag tuinhandschoenen en tuinschepje meenemen. En iets vegetarisch te eten voor de lunch.
Entree: Kleine donatie  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terugblik op Growin' Workshop 2012
 

"Mag de boom van ons levens sterk geworteld staan in de grond van Liefde. Mogen goede daden de vruchten zijn aan de boom, mogen vriendelijke woorden zijn bloemen zijn en vrede zijn vruchten. Laten we groeien en ontwikkelen tot een familie verenigd in Liefde." - Amma 
 
 
GrowIn’ – One Seed at a Time” is het groene initiatief van AYUDH om jongeren aan te moedigen hun eigen voedsel te verbouwen, op iedere mogelijke plek.
Bezoek onze website www.ayudh.eu/growin om meer te weten te komen.