ayudhweek.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AYUDH Europa presenteert de 13e jaarlijkse Europese Jeugd Summit, gehouden in het M.A. Centrum in Duitsland, van 15 tot 23 juli 2017.

Doe samen met 300 jongeren uit 12 deelnemende landen mee aan een fantastische week vol inspiratie, uitwisseling en leerervaringen. Het thema van de summit is 'Educate. Cultivate. Participate.' en zal enkele van de meest relevante uitdagingen van onze tijd behandelen - variërend van integratie en cultureel begrip tot maatschappelijke betrokkenheid en een duurzame levensstijl.
 
Deelnemers maken kennis met het thema via praktische ervaringen en interactieve ontwikkeling in drie overkoepelende categorieën -- vreedzame en geweldloze samenlevingen, duurzame levensstijlen, en Europees en wereldwijd burgerschap -- met een focus op het gezamenlijk ontwikkelen van vervolgprojecten die lokaal kunnen worden uitgevoerd.

Bezoek hier onze website voor meer informatie.

AYUDH - wie zijn wij? Ontdek ons

AYUDH is Embracing the World’s internationale jeugdbeweging, gewijd aan de jeugd de gelegenheid geven om compassievolle leiders te worden en aan het opbouwen van een vreedzame en duurzame wereld. AYUDH staat voor 'Amrita Yuva Dharma Dhara': 'de jeugd die het wiel van dharma (rechtvaardigheid) voort laat bestaan' (Sanskriet).

Het is voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar. Onze inspiratie is Amma. AYUDH is in 2001 opgericht en inspireert jonge mensen om universele waarden te integreren in hun dagelijks leven. Beginnend bij onszelf willen we met AYUDH bijdragen aan een betere toekomst, vrede en harmonie met de natuur en elkaar. Bekijk hier wat AYUDH in Nederland doet.

In Sanskriet betekent 'Ayudh' ook 'Vrede'. Dit vind je terug in het symbool van de duif in ons logo. Deze duif herinnert ons ook aan een vergelijking die Amma vaak gebruikt.

 

ayudh_2.jpg