DIT PRACHTIGE PAND IN ZEIST, SINDS AUGUSTUS 2014
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opbouw is in volle gang! Kom jij ook?
 

Op 13 augustus 2014 is dit prachtige pand in Zeist aangekocht! Met de steun van veel mensen in Nederland die Amma en Embracing the World een warm hart toedragen, is het gelukt om door middel van donaties en leningen het pand aan te kopen.

We zijn al enige tijd actief om het Amma Centrum gereed te maken zodat het een plek wordt waar ook jij je aan kunt verbinden. Met een klusteam, poetsteam en tuinteam wordt sinds 2014 hard gewerkt en bouwen we samen aan het Nederlandse Amma Centrum. Hier kun jij, nu en in de toekomst, met gelijkgestemde mensen deelnemen kunt aan sociale, spirituele en ecologische activiteiten die bijdragen aan de levenskwaliteit van mens en natuur. 
 
Heb jij zin en tijd om je handen uit de mouwen te steken en helpen met de opbouw? Als je graag wilt helpen met een van de teams in het pand of in de tuin, mail dan naar één van onderstaande mailadressen. In de weekenden worden regelmatig sevadagen georganiseerd. Je bent van harte welkom.
 
Klusteam olv. Dirk Overlaet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Poetsteam olv. Petra Wijsman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tuinteam olv. Beatrijs van der Lisdonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Amma is een wereldberoemd humanitair en spiritueel leider en de drijvende kracht achter het wereldwijde netwerk van vrijwilligers: Embracing the World (de wereld omhelzen). 
 
Het is onze wens dat ook in Nederland altijd de vonk van inspiratie zichtbaar is van Amma's boodschap. Dit centrum wordt een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnspireerd is door de liefde, mededogen, vreugde en spontaniteit waar haar boodschap om bekend staat.
 
De plek in Zeist goed bereikbaar zowel per auto als trein (op loopafstand van het treinstation Driebergen-Zeist).
 
Adres: Driebergseweg 16A, 3708 JB, Zeist
 
          
    
 
Activiteiten
Er worden in het Centrum meditatiecursussen, bhajanavonden, Ammazondagen en kirtanavonden gehouden. Er wordt wekelijks hard gewerkt in de permacultuur tuin. Ook zijn er verschillende meerdaagse retreats met onder andere Brahmachari Shubamrita Chaitanya, Stilteweekenden, Tuinmeerdaagsen en nog veel meer. Er is een bibliotheek met spirituele boeken. Zo is er van alles in ontwikkeling. Bekijk voor meer informatie de agenda.
 
Vanuit het Centrum kunnen we in de nabije toekomst projecten opzetten voor Embracing the World en deel uitmaken van de vele internationale ontwikkelingsprojecten waar Amma’s humanitaire organisatie om bekend staat. 
 

Meet weten over de voortgang?

  • Via de algemene nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de voortgang van de aankoop van het centrum (je kunt je hiervoor inschrijven op de homepage).
  • Voor vragen kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..