Activiteiten, bijeenkomsten en retraites

 

In dit opkomende centrum zul je vele dagen kunnen vullen met inspirerende activiteiten zoals meditatie, yoga, satsang, lezingen, bhajans (devotionele muziek) en retraites.

Verder gaan er bijeenkomsten en lezingen plaatsvinden over spiritualiteit, ecologie en duurzaamheid, ayurvedisch koken, religieuze geschriften en andere studiegebieden.

Ook willen we activiteiten faciliteren waarin creativiteit en spiritualiteit centraal staan.

Heb je ervaring of vaardigheden in het begeleiden van dit soort activiteiten en bijeenkomsten? Dan kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We kunnen dan in overleg kijken of en hoe je je ervaring en vaardigheden kunt delen.

De opbrengsten van deze activiteiten zullen worden gebruikt om de vaste kosten van het pand te dekken en worden gebruikt ter ondersteuning van de projecten van Embracing the World. We kunnen vanuit het centrum ook gemakkelijker projecten hier in Nederland op gaan zetten en zo deel uitmaken van de ontelbare positieve initiatieven waar Amma's humanitaire organisatie zo bekend om staat.