De nieuwsbrieven worden verstuurd vanuit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is verstandig om deze afzender als "vertrouwd" of "veilig" in je email programma op te nemen, zodat de nieuwsbrieven niet per ongeluk in je spam / Ongewenst map terechtkomen.

Outlook gebruikers:

Gebruik je outlook dan klik je bij Instellingen / Opties onder het kopje "Ongewenste e-mail voorkomen" op de keuze: "Veilige en geblokkeerde afzenders". Bij "Veilige Afzenders" kun je dan "@amma.nl" toevoegen. Dan worden alle emails van de Amma site als veilig bestempeld en komen die nooit in je Ongewenst Map terecht.

Gmail gebruikers:

In gmail kun je filters gebruiken om er voor te zorgen dat emails van een bepaald adres of website nooit in je Spam Map terechtkomen. Ga hiervoor naar Instellingen/Settings en kies de tab "Filters & Blocked Addresses". Daar kun je een nieuwe filter maken ("Create new filter").

In het Van (From) veld type je "@amma.nl" zonder de aanhalingstekens. En op de volgende pagina kruis je het vakje aan:  "Never send it to Spam". Nu komen alle emails van de ammasite nooit meer in je Spam Map terecht.