Zin om mee te helpen tijdens Amma's programma?

Amma’s programma in Nederland wordt volledig mogelijk gemaakt door de inzet van vele, vele vrijwilligers. Mensen die geraakt zijn door Amma’s boodschap van liefde en compassie, die zij zelf dagelijks in de praktijk brengt door anderen onafgebroken te helpen.

Wil jij deel uitmaken van het grootste spirituele evenement van het jaar? Wil jij het uiterste halen uit een bezoek aan deze mahatma (grote ziel) en haar essentie persoonlijk ervaren? Dan is het doen van vrijwilligerswerk (seva in het Hindi) hier uiterst geschikt voor. Als je minimaal 6 uur seva per dag doet, dan kun je gebruik maken van de speciale slaap- en eet aanbieding. 

"Kinderen, een houding van belangenloosheid zal ons blijdschap geven. Door anderen te helpen, helpen we eigenlijk ons zelf.” Amma

Zowel op de dagen van het programma zelf als de dag ervoor en erna kunnen we je hulp gebruiken. Er zijn verschillende onderdelen waar je inzet van harte welkom is.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier.

Tot ziens in de Expohal in Houten!

 

Ja, ik wil graag meehelpen tijdens het Amma programma 2014

 

Voornaam:
Achternaam:
Spirituele naam:
Geboortedatum:
(dd-mm-jjjj)
Telefoon:
E-mail:
Woonplaats:
Land:
Amma eerder ontmoet?:
Ja Nee
 

 

Waar wil je graag ingezet worden? (Je kunt hieronder je eerste en tweede voorkeur aangeven).

Je eerste voorkeur:
 
Je tweede voorkeur:
 
Toelichting op de seva.

* EHBO: Je kan dit veld aankruisen als je een EHBO diploma hebt en je bereid bent om bij calamiteiten ingezet te worden. Het is geen volle dagtaak en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere activiteiten.
** Puja: De voorbereiding van de puja en de ondersteuning tijdens de puja vindt woensdagmiddag plaats (tot 20:00uur). Als je je hier voor opgeeft, gelieve dan met je andere seva activiteiten rekening te houden met deze tijden.

 

Kom je meehelpen op de opbouwdag (woensdag 22 oktober)?

Afwas
Algemene opbouw
Decoratie Restaurant
Decoratie zaal
Niet beschikbaar

 

Kom je meehelpen op de afbouwdag (zondag 26 oktober)?

Ja Nee

 

 

Geef aan op welke dagen je seva wilt doen en hoeveel uur per dag

 

Hier kun je je kennis, vaardigheden en ervaring delen die bij Amma's programma van nut kunnen zijn

 

“Laat geen kans voorbij gaan om je belangeloos in te zetten. Op deze manier zullen je geestelijke zuiverheid en devotie geleidelijk aan toenemen. Als je vol toewijding vooruit streeft zul je een grotere helderheid van geest en een groter begripsvermogen ontwikkelen. Dit leid je uiteindelijk naar de staat van perfectie, de staat van zelfrealisatie.” Amma