Wil jij helpen om Amma's bezoek mogelijk te maken?In oktober komt Amma waarschijnlijk weer naar Nederland. De organisatie is afhankelijk van veel mensen die in dienst van Amma onbaatzuchtig mee willen werken voor het geheel. Elk radartje in het geheel is belangrijk. 

Daarom nodigen we iedereen uit om in een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aan Irene Lameijer aan te geven of jij ‘iets’ zou willen doen. Welke taken kan je op je nemen of vind je leuk om te doen? Wat zijn jouw kwaliteiten? Of wil je alles wel aanpakken? Het gaat in eerste instantie om mensen die mee willen helpen met de voorbereidingen. Dit kan vaak vanuit huis, via telefonisch overleg, via de mail of whatsapp.

We zijn op zoek naar:

*ICT-ers die tijdens de voorbereidingen vanuit huis kan werken, en ook tijdens het programma in Houten, met kennis van Excel.
*Mensen die verantwoordelijkheid op zich willen nemen: 
- opbouw en afbouw 
- coördinatie van de aanmeldingen van vrijwilligers 
- coördinatie algemene aansturing tijdens Amma's bezoek aan Houten 
- coördinatie van de mensen die blijven slapen tijdens Amma's bezoek
- opstellen van het seva ABC 
*Mensen die de handen uit de mouwen willen steken, vooral tijdens het programma in Houten.

Er zijn ook werkzaamheden voor minder validen, dus schroom niet om te reageren
Iedereen die graag ‘iets’ wil doen

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus vooral is iedereen altijd heel actief tijdens de de voorbereidingen.

Kom ook naar het Amma Centrum! Op 25 juni leggen we uit wat de taken inhouden en krijg je meer informatie over de werkzaamheden.

Opgeven: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Datum: zondag 25 juni
Tijd: 13:00 uur
Locatie: Driebergseweg 16a, Zeist 

Alvast dank.