Menu

IAM® Meditatiecursus

De IAM® (Integrale Amrita Meditatie techniek) is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons te helpen groeien. IAM is geworteld in de rijke wijsheidstraditie van het oude India. Het omvat een aantal eenvoudige yoga – en ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie.

Amma heeft de IAM techniek in 2003 voor het eerst aan haar naaste leerlingen overgedragen. Op dit moment wordt de techniek overal ter wereld onderwezen door speciaal getrainde leraren. IAM is toegesneden op de tijd van nu. De techniek is simpel en eenvoudig te leren.

Bovendien kost IAM meditatie weinig tijd: 35 minuten per dag. Het effect is echter groot. Dagelijkse beoefening van IAM brengt je innerlijke rust en balans.

Praktische informatie

Het leren van IAM neemt 3 dagdelen in beslag. De cursussen beginnen altijd op vrijdagavond en eindigen zaterdagmiddag.
De cursustijden: vrijdagavond vanaf 19:30 uur tot 22:15 uur en zaterdag vanaf 09:30 uur tot 17:15 uur. Het is op dit moment niet mogelijk om in het Amma Centrum te overnachten.

 

 

Kosten
We vragen een onkostenvergoeding van € 40,-. Dat is inclusief koffie en thee en een lunch op zaterdag middag. Het bedrag kan ter plekke worden betaald, het liefst per PIN. Voor de opfriscursus vragen we een onkostenvergoeding van  € 10,-.

Het is Amma’s uitdrukkelijke wens om de cursus gratis aan te bieden . Een donatie voor Amma’s Embracing the World projecten wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelding
Vanwege de corona maatregelen en de ruimte die nodig is voor de yoga oefeningen is er een beperkt aantal van 8 plaatsen beschikbaar. Daarom vindt aanmelding plaats via email. Stuur een email naar Vermeld in je e-mail s.v.p. de datum of data van de cursus die je wilt volgen. Zie de agenda in de rechter kolom.

Als er nog plek is krijg je een bevestigingsemail met daarin ook de richtlijnen die het Amma Centrum hanteert m.b.t. corona. Als je interesse hebt, wacht dan niet te lang met inschrijven!

Info
Bij vragen, mail naar 

Locatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, Zeist

´Meditatie is zo waardevol als goud’

– Amma

Agenda

Toekomstige cursusdata

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.