Menu

IAM® Meditatiecursus

De IAM® (Integrale Amrita Meditatie techniek) is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons te helpen groeien. IAM is geworteld in de rijke wijsheidstraditie van het oude India. Het omvat een aantal eenvoudige yoga – en ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie.

Amma heeft de IAM techniek in 2003 voor het eerst aan haar naaste leerlingen overgedragen. Op dit moment wordt de techniek overal ter wereld onderwezen door speciaal getrainde leraren. IAM is toegesneden op de tijd van nu. De techniek is simpel en eenvoudig te leren.

Bovendien kost IAM meditatie weinig tijd: 35 minuten per dag. Het effect is echter groot. Dagelijkse beoefening van IAM brengt je innerlijke rust en balans.

Praktische informatie

Het leren van IAM duurt 2 dagen. De cursus is op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli van 09:30 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur. Inloop vanaf 9:00 uur – thee staat klaar.
Overnachten in het Amma Centrum is momenteel niet mogelijk. Gelieve zelf een lichte lunch mee te nemen. Wij zorgen voor een heerlijke, verse, voedzame soep.

Graag gemakkelijke kleding aan waarin je buik de ruimte heeft. Warme sokken en een dekentje of poncho kunnen fijn zijn voor de liggende ontspanningsmomenten. Yoga mat en meditatiekussen zijn aanwezig, maar je kunt ook je eigen spullen meenemen als dat je voorkeur heeft. We gaan vooral praktisch aan de slag met yoga en meditatie. Pen en papier kunnen fijn zijn voor korte aantekeningen.

 

 

Kosten
We vragen een onkostenvergoeding van € 50,-. Dat is inclusief koffie en thee en een lunch op zaterdag middag. Het bedrag kan ter plekke worden betaald, het liefst per PIN. Voor de opfriscursus vragen we een onkostenvergoeding van  € 10,-.

Het is Amma’s uitdrukkelijke wens om de cursus gratis aan te bieden . Een donatie voor Amma’s Embracing the World projecten wordt zeer op prijs gesteld.

Info
Bij vragen, mail naar 

Locatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, Zeist

´Meditatie is zo waardevol als goud’

– Amma

Agenda

Toekomstige cursusdata

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.