Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bhagavati Seva Puja & Oudejaarsviering

zo 31 december 2017 17:00 - ma 1 januari 2018 00:30

Evenement Navigatie

Op Oudejaarsavond zal Brahmacharini Amritapriya een speciale ceremonie uitvoeren: de Bhagavati Seva Puja. Deelname aan de puja kan helpen om blokkades op te ruimen en om voorspoed te creëren. Na afloop van de puja is een maaltijd, daarna volgt een uitwisseling en verdieping onder leiding van van Bri. Amritapriya, waarin zij uitspraken van Jezus en van Amma naast elkaar legt. Vanaf ongeveer 23:00 uur is er een stille mediatie. Rond middernacht luiden we het Nieuwe Jaar in met 108 keer de vredesmantra Om Lokah Samastah Sukinoh Bhavantu.

Iedereen is welkom
Deze avond bezoeken kost € 5. Deelname aan de puja kost € 80. Normaal gesproken is de puja alleen toegankelijk voor mensen die meedoen met de puja, maar vanwege Oudjaar is iedereen welkom. Mensen die aan de puja meedoen kunnen vooraan zitten en mogen een offer doen in het vuur. Na afloop van de puja is er soep en brood (€ 6). Het inschrijfformulier voor deelname aan de puja komt binnenkort online, als je je alvast wilt aanmelden dan kun je een mail sturen naar centrum@amma.nl.

Nieuwjaarsdag begint met de Archana, daarna geeft Bri. Amritapriya een spirituele lezing (deelname € 5). Het is mogelijk om aansluitend op de puja in het Amma Centrum te blijven slapen (€ 10) en daar de jaarwisseling mee te maken.

Meer informatie

Gegevens

Begin:
31 december 17:00
Einde:
ma 1 januari 2018 00:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://amma.nl/activiteiten/bhagavati-seva-puja/?et_fb=1

Locatie

Amma Centrum
Driebergseweg 16A
Zeist, 3708 JB