Menu
Laden Evenementen

 

9 juli 09:30 - 10 juli 15:00

IAM cursus

De IAM® (Integrale Amrita Meditatie techniek) is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons te helpen groeien. IAM is geworteld in de rijke wijsheidstraditie van het oude India. Het omvat een aantal eenvoudige yoga – en ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie.

Amma heeft de IAM techniek in 2003 voor het eerst aan haar naaste leerlingen overgedragen. Op dit moment wordt de techniek overal ter wereld onderwezen door speciaal getrainde leraren. IAM is toegesneden op de tijd van nu. De techniek is simpel en eenvoudig te leren.

Bovendien kost IAM meditatie weinig tijd: 35 minuten per dag. Het effect is echter groot. Dagelijkse beoefening van IAM brengt je innerlijke rust en balans.

Praktische informatie

Het leren van IAM duurt 2 dagen. De cursus is op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli van 9:30 uur ‘s ochtends tot 15:00 uur. Inloop vanaf 9:00 uur – thee staat klaar.
Zaterdagmiddag wordt er een warme vegetarische maaltijd geserveerd en zondagmiddag is er soep met brood.

Graag gemakkelijke kleding aan waarin je buik de ruimte heeft. Warme sokken en een dekentje of poncho kunnen fijn zijn voor de liggende ontspanningsmomenten. Yoga mat en meditatiekussen zijn aanwezig, maar je kunt ook je eigen spullen meenemen als dat je voorkeur heeft. We gaan vooral praktisch aan de slag met yoga en meditatie. Pen en papier kunnen fijn zijn voor korte aantekeningen.

Kosten

We vragen een onkostenvergoeding van € 50,-. Dat is inclusief koffie en thee en  de lunch op zaterdag en zondag.

Het is Amma’s uitdrukkelijke wens om de cursus zelf gratis aan te bieden . Een donatie voor Amma’s Embracing the World projecten wordt zeer op prijs gesteld.

Info

Bij vragen, mail naar

Locatie

Amma Centrum, Driebergseweg 16a, Zeist

´Meditatie is zo waardevol als goud’

– Amma

Agenda

Toekomstige cursusdata
  1. IAM cursus

    9 juli 09:30 - 10 juli 15:00