Menu

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bri. Shobana in het Amma Centrum – Amrita Yoga, Vedische zang & Ademworkshop

21 februari - 24 februari

Evenement Navigatie

Amrita Yoga cursus 21-23 februari
Amrita Yoga is ontstaan uit Amma’s onvoorwaardelijke liefde en verbindt de klassieke hatha yoga met devotie, tot een yoga van het hart. Door asana’s (houdingen), ademhaling, zang en bewustzijnsoefeningen brengt Amrita Yoga je bij de kern van stilte in jezelf. Van donderdagavond t/m zaterdagmiddag leidt Bri. Shobana een Amrita Yoga workshop: een unieke kans om in 5 lessen kennis te maken met Amrita Yoga. Shobana’s programma’s zijn voor beginnende en ervaren yogi’s: een bijzondere kans om kennis te maken met Amrita Yoga door degene die het,onder Amma’s leiding, ontwikkeld heeft! 

Inspiratiezondag met Vedische zang, Ademworkshop en lezing Living Yoga 24 februari
Vedische zang is een combinatie van geluid, ademhaling en ritme dat je helpt je energie te kanaliseren. Het geconcentreerd zingen van Vedische mantra’s geeft je complete positieve energie.
In de ademworkshop gaat het over het integreren van ademhaling met bewegingen, dan keert de geest naar binnen en komt de ware yoga tot bloei. ‘s-Middags is er een lezing over de diepere betekenis die yoga kan hebben voor ons leven.

Brahmacharini Shobana
Shobana leerde yoga van haar oom, een directe leerling van Swami Sivananda. Sinds 2001 woont ze in Amma’s ashram en begon daar in 2005 onder Amma’s leiding met de ontwikkeling van Amrita Yoga. Shobana praat met veel enthousiasme over haar ervaringen met yoga, Vedanta en haar leven met Amma.

Lees verder voor het meer informatie over de programma’s met Bri. Shobana

Klik op de foto hieronder om de flyer te downloaden

Gegevens

Begin:
21 februari
Einde:
24 februari
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Amma Centrum
Driebergseweg 16A
Zeist, 3708 JB