Menu

Donderdag 18 mei
15:00 – 20:30 uur, Amma Centrum Zeist

Wij zijn zeer verheugd dat Swami Shubamritananda Puri op Hemelvaartsdag, 18 mei naar het Amma Centrum komt om een retraite te geven. Het wordt een inspirerend programma met een lezing, bhajans en de mogelijkheid om vragen te stellen. De dag wordt afgesloten met biologische soep en brood. Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere dag.

Swami Shubamritananda Puri vertelt in eenvoudige en praktische termen over de Oosterse spirituele traditie. Hij is al sinds 1989 een monastieke leerling van Amma. Zodoende baseert hij zich op ruim 30 jaar ervaring als één van Amma’s meest nabije leerlingen en persoonlijke vertaler. Zijn lezingen bevatten veel anekdotes over Amma en haar onderricht. Swami Shubamritananda Puri geeft veelvuldig lezingen en seminars over stressmanagement, meditatie en spirituele onderwerpen in India, Australië, Afrika en door heel Europa.

Programma

14:30 Inloop
15:00 108 namen van Amma en meditatie
15:45 Lezing
16:45 Theepauze
17:15 Vraag- en antwoordsessie
18:00 Bhajans
19:30 Afsluiting
19:45 Biologische soep met brood

De thee staat vanaf 14.30 uur klaar. In de pauze zijn de winkel en de tuin het bezoeken waard.

We vragen voor de retraite een onkostenvergoeding van 30 euro. Dit is inclusief koffie/thee in de pauze en biologische soep met brood in de avond. Met je bijdrage kunnen we o.a. de energiekosten dekken en bijdragen aan de gemaakte reiskosten van Swami Shubamritananda Puri. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Mocht de financiële bijdrage voor jou een belemmering zijn, dan kun je bijdragen naar draagkracht. Wij willen namelijk graag iedereen de mogelijk bieden om de retraite bij te wonen, ongeacht de financiële situatie. Stel dat je meer kunt en wilt bijdragen, dan is een extra donatie altijd van harte welkom. Deelname van mensen met een kleinere beurs wordt op deze manier makkelijker gemaakt.

​Aanmelden​

Inschrijving van tevoren is nodig.  Als je meerdere gezinsleden (mensen die hetzelfde huishouden delen) op wil geven, dan kan dat door in het veld ‘aantal deelnemers’ het aantal in te vullen. En in het opmerkingenveld de namen van de verschillende deelnemers te vermelden. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Die hoef je niet mee te tellen bij het ‘aantal deelnemers’, maar wel vermelden in het opmerkingenveld.

Aanmelden