Menu

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stemwerk in Amma Centrum

wo 20 november 2019 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Evenement Navigatie

Werken met de stem, onderzoeken waar je stem naar toe gaat. Welke ruimte in je lichaam, welke klankkleur, welk gevoel, wat kan en mag, waar kun je verder gaan, nieuwe gebieden ontdekken. Dat alles om ruimte te maken in je stem om je te kunnen geven aan het zingen, zodat alle toewijding, liefde en devotie kan klinken.
Dit werken aan de stem gebeurt onder begeleiding van Wout Vermeulen. “Ik heb een theaterachtergrond en mij daar en erna gespecialiseerd in werken aan en met de stem.
Het zingen van bahjans heeft het zijn en werken met de stem verder verdiept. Het zingen van de namen God, de teksten van  de bhajans en deze ook weer verder onderzoeken in een vrije vorm, geeft ruimte om steeds verder in overgave te gaan en je over te geven aan het lied om uiteindelijk in stilte te komen.”
Op woensdagavond in de oneven weken van half 8 tot half 10  is er stemwerk. Dit stemwerk staat in het teken van de fundraising voor Amma’s 20e bezoek aan Nederland. Een donatie van 20 euro voor de avond wordt daarom op prijs gesteld.
Laat van te voren even weten dat je komt, neem contact op met Wout, tel: 0642692178

Gegevens

Datum:
wo 20 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Amma Centrum
Driebergseweg 16A
Zeist, 3708 JB