Menu
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

 

17 oktober 06:30 - 19:15

Walk of Love Wandeldag

Walk of Love wandeldag

Net als vorig jaar, lopen we ook dit najaar symbolisch richting Amma in plaats van haar bezoek naar Europa. Er zijn al een aantal wandelaars actief, die hun afgelegde kilometers doorgeven via  https://amma.nl/walk-of-love-registratie/
Omdat samen wandelen en genieten gelukkig ook weer kan en er vanuit het Amma Centrum heerlijke herfstwandeltochten mogelijk zijn, houden we zondag 17 oktober de eerste Walk of Love Wandeldag!
Voor meer achtergrond informatie over Walk of Love klik hier

Kom met wandelschoenen, smartphone en proviand naar het Amma Centrum aan de Driebergseweg 16A in Zeist.
Héle vroege vogels kunnen met de archana meedoen om half 7. Een IAM opfriscursus vooraf is mogelijk (zie verderop in deze Nieuwsbrief) of om 12 uur meedoen met de recitatie van de Mrityunjaya mantra en meditatie.
Om 10 uur, 12 uur en 14 uur vertrekken er groepjes met beschrijving van een wandeling naar keuze.

Er zijn langere routes die vlak langs het Amma Centrum lopen, zoals het Stoetwegen-Klompenpad (11 km) gedeeltelijk langs de Kromme Rijn bij Bunnik  https://klompenpaden.nl/klompenpad/stoetwegenpad/

Of je loopt in anderhalf uur door de bossen helemaal naar (de Pyramide van) Austerlitz.
We hebben beschrijvingen van korte routes dichtbij en naar mooie gebieden iets verderop: Heidestein (5 km) of Bornia (6 km) die voor enthousiaste lopers goed te combineren zijn https://utrechtslandschap.nl/natuurgebieden/langoed-heidesteinbornia/ontdek

Eerst een gedeelte met de (NS)fiets of auto daar naartoe kan ook.

Wandelingen/fietstochtjes met kleine kinderen zijn er naar de Schaapskooi van Heidestein of Hertenkamp.

Of wandel een gedeelte van het Stoetwegenpad via landgoed Wulperhorst.
Een stukje met de (NS)fiets of auto daar naartoe is mogelijk.
Wandelingen/fietstochtjes met kinderen zijn er naar de Schaapskooi en Bomenpad van Heidestein, naar het Hertenkamp of een speeltuin achter Slot Zeist.
Helemaal je eigen pad en tijd kiezen kan natuurlijk ook.

Terugkomend ontmoeten we elkaar, delen de ervaringen en showen mooie foto’s onder genot van een kop thee of kom soep en is er een film van Amma te bekijken.
Meer informatie of je tevoren aanmelden kan via of gebruik de Walk of Love Whatsapp groep (https://chat.whatsapp.com/IJExVDLenuvHUCz5ODupuF) om vooraf wandelmaatje(s) te vinden.

Programma van zondag 17 oktober

06:30 – 8:00 Archana
10:00 vertrek wandelgroep 1 vanuit Amma Centrum
10:15 – 11:45 IAM opfriscursus (geef je van te voren op via )
12:00 vertrek wandelgroep 2 vanuit Amma Centrum
12:00 – 12:45 recitatie 108 x Mahamrityanjaya mantra en Ma Om meditatie
13:00: lunch met wie niet weg is (bring your own)
14:00 vertrek wandelgroep 3 vanuit Amma Centrum
17:00 soep en brood in het Amma Centrum
18.30 – 19:15 recitatie 108 x Lokah Samastah mantra, witte bloemen meditatie en Arati

“We verwachten dat wij genoeg regen en zon op het juiste moment krijgen, maar we zijn niet geinteresseerd in het beschermen van onze bossen en bergen. We verlangen schoon water, maar tegelijkhertijd vervuilen we onze stromen en rivieren. Slechts wanneer wij samenleven vanuit liefde, vertrouwen, respect en een houding van dienstbaarheid, kunnen we succes en geluk in het leven vinden”

– Amma

Walk of Love stand

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.9.000kmRaised 293km towards the 9.000km target.293kmRaised 293km towards the 9.000km target.3%

Ingezameld bedrag

€ 254,-