Menu

AMMA20 – HELP AMMA’S BEZOEK MOGELIJK MAKEN

Als alles goed gaat dan komt Amma dit najaar voor de 20e keer naar Nederland. Dit willen we natuurlijk groots vieren! Wat is het mooiste kado dat we Amma kunnen geven? Als eerste natuurlijk onze toewijding aan onze eigen spirituele weg. Maar daarnaast zijn seva en geld genereren voor Amma’s projecten een manier om Amma’s werk en inspiratie mogelijk te maken. Als speciaal kado willen we dit keer al vóór Amma’s komst het grootste deel van de onkosten van Haar bezoek bij elkaar krijgen door donaties en sponsoracties. We noemen dit AMMA20.

AMMA20 – Doe je mee?

AMMA20 staat voor iets doen voor iemand dat € 20 waard is en zo iemand helpen én geld ophalen voor Amma’s bezoek. Bijvoorbeeld een paar keer boodschappen doen, een natuurwandeling organiseren of een yogales geven, de tuin van de buren opruimen, een healing of massage geven, 2 x de auto wassen van de buurman of dan ook. Doe je mee?

Meld het aan via .

Ik doneer

Stilte en zingen in het Amma Centrum

Benefiet met tal van activiteiten 8 september van 11 – 16:30 uur

Even de tijd nodig om bij te komen van een drukke week? Kom luisteren naar een prachtige lezing over stilte-technieken uit het oude India, laat je enthousiasme stromen in een workshop stemwerk, laat je masseren of laat je verwennen met allerlei lekkers uit onze eigen keuken. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen en er is een open dag in Amma’s Tuin.

Kom op zondag 8 september naar het Amma Centrum voor een prachtige dag vol leuke, ontspannende en verdiepende activiteiten, georganiseerd door vrijwilligers. Tijdens deze fundraiser is er voor ieder wat wils, voor jong en oud. De opbrengst gaat naar AMMA20, voor de financiering van Amma’s bezoek aan de Expo Houten op 15 en 16 oktober van dit jaar! Kijk op www.amma.nl voor meer informatie.

Op zoek naar stilte: The only way out is in
Dirk Overlaet houdt een lezing over stilte zoals die door de yogi’s in de Himalaya al duizenden jaren wordt beoefend. Met eenvoudige technieken trekken zij hun aandacht naar binnen en komen bij de diepere lagen van hun geest. Dirk Overlaet spreekt uit ervaring; hij gaat zelf regelmatig naar India voor stilte periodes van 3 of 4 maanden.

Zingen vanuit je hart
Werken met de stem, onderzoeken waar je stem naar toe gaat. Welke ruimte in je lichaam, welke klankkleur, welk gevoel? En zo ruimte maken in je stem om je met liefde, toewijding en enthousiasme over te geven aan het zingen. Het werken aan de stem wordt begeleid door Wout Vermeulen. “Ik heb een theaterachtergrond en het zingen van mantra’s heeft het werken met de stem verder verdiept en geeft ruimte om steeds verder in overgave te gaan aan het lied om uiteindelijk in stilte te komen.”

Kom genieten; alleen, met vrienden of met familie
Gedurende de hele dag kun je ook genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen! Er zullen heerlijke gerechten en kleine hapjes zijn uit onder andere de Indiase, Surinaamse en Italiaanse keuken. 

Second hand shop
Houd jij ook zo van shoppen zonder schuldgevoel? Kom dan zeker langs in onze secondhand shop en geef mooie spullen een tweede kans. Een win-win-win situatie, jij blij, wij blij, en het is goed voor het milieu!

Amma’s Tuin
Achter het Amma Centrum wordt hard gewerkt aan de aanleg van een prachtige (groente) tuin. Op 8 september is de tuin open voor publiek en zijn er rondleidingen. 

Hoe werkt het?
Tussen 11:00 en 16:00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo zijn er (kinder)workshops, consulten en lezingen. Bij binnenkomst kun je je aanmelden voor de activiteiten die jouw interesse hebben. Je kunt een strippenkaart kopen van € 10 of € 20, die gedurende de hele dag geldt als betaalmiddel. Elke activiteit kost een aantal punten en deze worden op je kaart in mindering gebracht. Je kunt je kaart ook gebruiken bij de second hand shop en voor heerlijke hapjes en drankjes. 

Programma

11:00 uur Meditatie in het Amma Centrum (30 min.)

11:30 uur The only way out is in: lezing over stilte (90 min.)

11:30 uur Poëzie workshop voor kinderen (90 min.)

14:00 uur Zingen vanuit je hart: stemworkshop (90 min)

14:00 uur Kinderprogramma met mantra’s, een imker en bijen

16:00 uur Dagafsluiting met een meditatie (30 min.)

 

Gedurende de hele dag: lekkere hapjes uit onze eigen keuken, creatieve activiteiten, schminken en henna tattoo’s voor kinderen, verschillende soorten massage, pedicure.

Lokatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, 3708JB Zeist

AMMA20 Doen we samen!

Binnenkort meer hierover op de website en op Facebook!

“Vandaag heb ik mn moeders voordeur geverfd. In plaats van de schilder 300 euro te betalen geeft ze mij 108 euro voor mijn AMMA20 project’ waarbij ik 20 klussen voor anderen doe. Vorige weer heb ik gekookt voor de vader van Leon en de mannen die in zijn nieuwe huis klussen en daar heb ik 40 euro voor gekregen. Zo ben ik al begonnen met het inzamelen van centjes. Ik wil dit delen om mensen te inspireren hetzelfde te doen. Doe je mee?” – Nandita