Menu

FUNDRAISER: HELP AMMA’S BEZOEK MOGELIJK MAKEN

Jaarlijks komen 15.000 mensen naar Amma’s programma in Nederland (Houten, oktober 2019) één van de grootste spirituele festivals van Nederland. De organisatie wordt gedragen door honderden vrijwilligers die hiervoor geen enkele vergoeding ontvangen. Maar, er is wel geld nodig voor het huren van de evenementenhal, daarom deze fundraiser!

  

BENEFIET: CELEBRATE & MEDITATE in het Amma Centrum
zondag 8 september – 11:00 – 18:00 uur

Kom op zondag 8 september juni naar het Amma Centrum tijdens onze Celebrate & Meditate dag. Het zal een dag worden vol leuke, ontspannende en verdiepende activiteiten, georganiseerd door vrijwilligers. Tijdens deze fundraiser is er voor ieder wat wils, voor jong en oud. Opbrengst gaat naar AMMA20 voor de financiering van Amma’s bezoek dit najaar!

Even de tijd nodig om bij te komen van een drukke week? Laat je heerlijk masseren of neem deel aan een geleide meditatie of workshop yoga! Liever met familie het weekend vieren? We maken er samen een feestje van met kinderpoëzie, eetbare planten of henna tattoos en niet te vergeten tal van leuke en creatieve activiteiten voor kinderen, zoals een Indiase muziekworkshop, origami-vouwen en nog meer.
Voor iedereen
Gedurende de hele dag kun je ook genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen! Er zullen heerlijke gerechten en kleine hapjes zijn uit onder andere de Indiase, Surinaamse en Italiaanse keuken. Ook is er de mogelijkheid voor de kleine keukenprinsessen en prinsen om hun creativiteit te uiten bij het versieren van cupcakes. Kortom: smullen maar!
Second hand shop
Houd jij ook zo van shoppen zonder schuldgevoel? Kom dan zeker langs in onze secondhand shop en geef mooie spullen een tweede kans. Een win-win-win situatie, jij blij, wij blij, en het is goed voor het milieu!
Lezingen en workshops: ayurveda, yoga en eetbare planten
Er zijn ook lezingen over Ayurveda en rustgevende ademhalingstechnieken en er zal een klassiek miniconcert zijn. Ook is er een lezing over eetbare wildeplanten.
Kom genieten; alleen, met vrienden of met familie.
Hoe werkt het?
Tussen 11:00 en 18:00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo zijn er (kinder)workshops, consulten en lezingen. Bij binnenkomst kun je je aanmelden voor de activiteiten die jouw interesse hebben. Je kunt een ‘strippenkaart’ van €10 of €20 kopen die gedurende de hele dag geldt als betaalmiddel. Elke activiteit kost een aantal punten en deze worden op je kaart in mindering gebracht. Je kunt je kaart ook gebruiken bij de second hand shop en voor heerlijke hapjes en drankjes. Als je kaart op is kun je weer een nieuwe kopen, graag zelfs!
Kirtan & Amma Tuin
Aansluitend aan de Celebrate & Meditate dag is er om 19:30 uur een mantra-zangavond met KirtanBliss. Daarnaast is er achter het Amma Centrum hard gewerkt aan de aanleg van een prachtige (groente) tuin. Ook zal er een open dag zijn en zullen er gedurende de dagen een aantal keren rondleidingen worden verzorgd.
Waar
Het Amma Centrum ligt aan de Driebergseweg 16a, 3708JB Zeist.

 

Programma vanaf 11 uur

(onder voorbehoud)

 

Consulten (max 30 min.)
Ayurvedische massage
Ayurvedisch dosha consult
Henna tattoe
Hand/Voet/Lichaamsmassage (3 verschillende therapeuten)
Workshops
Zang/klank
Kinderpoëzie
Papieren kraanvogels vouwen
Eetbare planten
Familieopstellingen
Sessies
4 verschillende  yoga sessies(60 minuten)
2 geleide meditaties
Witte Bloemen meditatie van Amma

Lezingen
Agni: gezond blijven met Ayurveda
Nadi Shodana & Makarasana (rustgevende yoga ademhaling & houding)

En verder…

Mini klassiek concert
Een kleine markt met tweedehands spulletjes
Mantra zingen met KirtanBliss vanaf 19:30 uur
Open Tuin Dag Amma’s Tuin: zaterdag van 11 – 16 uur
En de hele dag veel lekkere hapjes in de AYUDH koffiecorner!
Lokatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, 3708JB Zeist

 

 

AMMA20 Doen we samen!

 

Amma20: doe je mee?

AMMA20 staat ook voor iets voor een ander doen dat € 20 waard is en zo iemand helpen én geld ophalen voor Amma’s bezoek. Bijvoorbeeld een paar keer boodschappen doen, een natuurwandeling organiseren of een yogales geven, de tuin van de buren opruimen, een healing of massage geven, 2 x de auto wassen van de buurman of wat dan ook. Doe je mee?

Ik doe mee met Amma20

“Vandaag heb ik mn moeders voordeur geverfd. In plaats van de schilder 300 euro te betalen geeft ze mij 108 euro voor mijn AMMA20 project’ waarbij ik 20 klussen voor anderen doe. Vorige weer heb ik gekookt voor vrienden en de mannen die in zijn nieuwe huis klussen en daar heb ik 40 euro voor gekregen. Zo ben ik al begonnen met het inzamelen van centjes. Ik wil dit delen om mensen te inspireren hetzelfde te doen. Doe je mee?” – Nandita

“Op Terschelling hebben we een zorghuis waar mensen met een beperking kunnen wonen of dagelijks opgevangen worden. We hebben een gehandicapte jongen in de buurt wonen die slecht lopen kan en niet praten maar hij begrijpt wel bepaalde dingen.Hij heet Daan. Hij vindt het leuk om dennenappels te zoeken, ze gaan dan met hem het bos in en hij op zijn driewieler mee om dennenappels te zoeken. Iemand heeft bedacht om ze dan in zakjes te doen en te verkopen. Zo sparen ze een speciale stemcomputer voor de jongen zodat ze meer contact met hem hebben. Nu maak ik al een tijdje de zakjes , sinds ik weet van de actie Amma20 , maak ik iedere keer 20 zakjes en dan halen ze die weer op, ik krijg er dan 5 euro voor. Ik probeer nu 20 x 20 zakjes in te leveren. Dus de zakjes zijn voor Daan en het geld voor Amma20.” – Jannie