Menu

FUNDRAISER: HELP AMMA’S BEZOEK MOGELIJK MAKEN

Jaarlijks komen 15.000 mensen naar Amma’s programma in Nederland (Houten, oktober 2019) één van de grootste spirituele festivals van Nederland. De organisatie wordt gedragen door honderden vrijwilligers die hiervoor geen enkele vergoeding ontvangen. Maar, er is wel geld nodig voor het huren van de evenementenhal, daarom deze fundraiser!

  

Benefiet met tal van activiteiten 8 september van 11 – 16:30 uur

Even de tijd nodig om bij te komen van een drukke week? Kom luisteren naar een prachtige lezing over stilte-technieken uit het oude India, laat je enthousiasme stromen in een workshop stemwerk, verwen jezelf met een massage of geniet van al het lekkers uit onze eigen keuken. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen en er is een open dag in Amma’s Tuin.

Kom op zondag 8 september naar het Amma Centrum voor een prachtige dag vol leuke, ontspannende en verdiepende activiteiten, georganiseerd door vrijwilligers. Tijdens deze fundraiser is er voor ieder wat wils, voor jong en oud. De opbrengst gaat naar AMMA20, voor de financiering van Amma’s bezoek aan de Expo Houten op 15 en 16 oktober van dit jaar! Kijk op www.amma.nl voor meer informatie.

Op zoek naar stilte: The only way out is in
Dirk Overlaet houdt een lezing over stilte zoals die door de yogi’s in de Himalaya al duizenden jaren wordt beoefend. Met eenvoudige technieken trekken zij hun aandacht naar binnen en komen bij de diepere lagen van hun geest. Dirk Overlaet spreekt uit ervaring; hij gaat zelf regelmatig naar India voor stilte periodes van 3 of 4 maanden.

Zingen vanuit je hart
Werken met de stem, onderzoeken waar je stem naar toe gaat. Welke ruimte in je lichaam, welke klankkleur, welk gevoel? En zo ruimte maken in je stem om je met liefde, toewijding en enthousiasme over te geven aan het zingen. Het werken aan de stem wordt begeleid door Wout Vermeulen. “Ik heb een theaterachtergrond en het zingen van mantra’s heeft het werken met de stem verder verdiept en geeft ruimte om steeds verder in overgave te gaan aan het lied om uiteindelijk in stilte te komen.”

Kom genieten; alleen, met vrienden of met familie
Gedurende de hele dag kun je ook genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen! Er zullen heerlijke gerechten en kleine hapjes zijn uit onder andere de Indiase, Surinaamse en Italiaanse keuken.

Second hand shop
Houd jij ook zo van shoppen zonder schuldgevoel? Kom dan zeker langs in onze secondhand shop en geef mooie spullen een tweede kans. Een win-win-win situatie, jij blij, wij blij, en het is goed voor het milieu!

Amma’s Tuin
Achter het Amma Centrum wordt hard gewerkt aan de aanleg van een prachtige (groente) tuin. Op 8 september is de tuin open voor publiek en zijn er rondleidingen.

Hoe werkt het?
Tussen 11:00 en 16:00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo zijn er (kinder)workshops, consulten en lezingen. Bij binnenkomst kun je je aanmelden voor de activiteiten die jouw interesse hebben. Je kunt een strippenkaart kopen van € 10 of € 20, die gedurende de hele dag geldt als betaalmiddel. Elke activiteit kost een aantal punten en deze worden op je kaart in mindering gebracht. Je kunt je kaart ook gebruiken bij de second hand shop en voor heerlijke hapjes en drankjes.

 

Programma

11:00 uur Meditatie in het Amma Centrum (30 min.)

11:30 uur The only way out is in: lezing over stilte (90 min.)

11:30 uur Poëzie workshop voor kinderen (90 min.)

14:00 uur Zingen vanuit je hart: stemworkshop (90 min)

14:00 uur Kinderprogramma met mantra’s, een imker en bijen

16:00 uur Dagafsluiting met een meditatie (30 min.)

 

Gedurende de hele dag: lekkere hapjes uit onze eigen keuken, creatieve activiteiten, schminken en henna tattoo’s voor kinderen, verschillende soorten massage, pedicure.

 

Lokatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, 3708JB Zeist

 

 

AMMA20 Doen we samen!

 

Scan de QR-code in de bank-app van ING, Rabobank, ABN/AMRO of Knab. Download voor andere banken de iDeal betaal app in de app-store of google-playstore.

Amma20: doe je mee?

AMMA20 staat ook voor iets voor een ander doen dat € 20 waard is en zo iemand helpen én geld ophalen voor Amma’s bezoek. Bijvoorbeeld een paar keer boodschappen doen, een natuurwandeling organiseren of een yogales geven, de tuin van de buren opruimen, een healing of massage geven, 2 x de auto wassen van de buurman of wat dan ook. Doe je mee?

Ik doe mee met Amma20

“Ik heb een Yin Yoga les georganiseerd in Doorn. De opbrengst was € 150 en is voor Amma20! – Harriët 

“Vandaag heb ik mn moeders voordeur geverfd. In plaats van de schilder 300 euro te betalen geeft ze mij 108 euro voor mijn AMMA20 project’ waarbij ik 20 klussen voor anderen doe. Vorige weer heb ik gekookt voor vrienden en de mannen die in zijn nieuwe huis klussen en daar heb ik 40 euro voor gekregen. Zo ben ik al begonnen met het inzamelen van centjes. Ik wil dit delen om mensen te inspireren hetzelfde te doen. Doe je mee?” – Nandita

“Op Terschelling hebben we een zorghuis waar mensen met een beperking kunnen wonen of dagelijks opgevangen worden. We hebben een gehandicapte jongen in de buurt wonen die slecht lopen kan en niet praten maar hij begrijpt wel bepaalde dingen.Hij heet Daan. Hij vindt het leuk om dennenappels te zoeken, ze gaan dan met hem het bos in en hij op zijn driewieler mee om dennenappels te zoeken. Iemand heeft bedacht om ze dan in zakjes te doen en te verkopen. Zo sparen ze een speciale stemcomputer voor de jongen zodat ze meer contact met hem hebben. Nu maak ik al een tijdje de zakjes , sinds ik weet van de actie Amma20 , maak ik iedere keer 20 zakjes en dan halen ze die weer op, ik krijg er dan 5 euro voor. Ik probeer nu 20 x 20 zakjes in te leveren. Dus de zakjes zijn voor Daan en het geld voor Amma20.” – Jannie