Menu

“Ik loop de Walk of Love omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de wereld, zeker in deze coronatijd, en aan Amma’s Embracing The World. Ook ben ik geraakt door het filmpje en het enthousiasme wat daaruit spreekt.
Ook al is het fysiek soms vermoeiend, mentaal geeft het veel energie en het is leuk om met en voor een doel te lopen. Een stok achter de deur zijn mijn sponsors, die bijdragen en meeleven. Het door mij voorgestelde richtbedrag van 1 euro per km en zelf te bepalen aantal km, met daarbij de toezegging dat ik het bedrag verdubbel, vond gretig aftrek en er wordt nu 150 km gesponsord, boven verwachting. Ik kan het iedereen aanraden: ga naar buiten, je knapt er zo van op en tegelijkertijd draag je bij aan een mooi doel. En te weten dat er meer mensen met en voor dit doel lopen, niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen, maakt het extra motiverend.”