Menu

De meditatie vijver

Afgelopen half jaar is er iets bijzonders ontstaan in de Amma tuin

Een plek om te zitten, zijn, genieten en mediteren rondom een ‘natuurlijke’ vijver, gevuld met eigen grondwater en omgeven door oeroude stenen.
Een kunstwerk en paradijs voor kikkers, maar ook een drinkplaats voor vogels, bijen en libellen.
Beschut door wilgenschermen en een hut van wilgen, is het eenvoudig om naar binnen te keren, want zoals Amma’s meditatie zegt: starend naar een rimpelloos wateroppervlak wordt de geest vanzelf stiller.

Tot nu toe is dit project grotendeels gesponsord. Maar om het helemaal af te kunnen maken met bankjes, een stromend beekje, pomp, bio-filter en planten, hebben we jouw bijdrage nodig.

Je kunt een bedrag naar keuze overmaken of sponsor bijvoorbeeld voor €5 per maand een kikker, waarmee je tijdens je bezoek kunt genieten van deze oase van rust en… Amma’s energie.

“Als je begrijp dat problemen zich nergens anders dan in je eigen geest bevinden,  kun je beginnen met het verwijderen van je innerlijke zwakheden. Meditatie is de methode om dit voor elkaar te krijgen. De innerlijke stilte, de kalmte en rust die je verkrijgt door mediteren, zullen je hiebij helpen.”

– Amma

Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.