Menu

Inspiratie middagen

Ontmoeting – Verbinding – Verdieping

Het Amma Centrum organiseert elke twee maanden op zondag een inspratie middag. De middagen staan in het teken van Ontmoeting – Verbinding – Verdieping. Dit kan op verschillende manieren vorm gegeven worden. Thema’s zoals seva, overgave, meditatie, de verschillende vormen van yoga worden op zo’n middag verder uitgediept.

De inspiratie middag is ook een moment waar we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen inspireren in een sfeer van openheid en vertrouwen. Een plek om vragen te stellen, het “goede” gesprek te hebben en elkaar te helpen en te stimuleren.

Een uitwisseling van ervaringen met Amma

De eerste inspiratie middag vindt plaats op zondag 18 oktober en staat in het teken van een uitwisseling van ervaringen met Amma.

We beginnen de middag met het voorlezen van een stukje uit één van de boeken van Amma om in de sfeer te komen en de aandacht te richten.

Daarna gaan we in twee of drietallen uiteen om met elkaar in gesprek te gaan  over wat voor jou belangrijke momenten en ervaringen zijn geweest met Amma.

Na een pauze gaan we nogmaals in een andere samenstelling, in twee of drietallen in gesprek.

We sluiten af in de grote groep waar een ieder die wil iets kan delen.

Ieder heeft zijn eigen persoonlijke beleving en ervaringen met Amma. Het mooie van het delen hiervan is, de inspiratie en mogelijke ontroering die dit geeft. Het vinden van vertrouwen en de stimulans om je eigen pad verder te volgen in de wetenschap dat we ook elkaar hierin kunnen ondersteunen. Ook de totaal andere beleving, buiten je persoonlijke zienswijze en ervaring kan heel verassend en mooi zijn.

Praktische informatie

Door de corona maatregelen kunnen we niet meer dan 12 mensen ontvangen, van tevoren aanmelden is daarom  noodzakelijk. Het aantal van 12 is weinig, maar zo kunnen we ook  bij slecht weer met kleine groepjes de ruimte verdelen. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur met een pauze rond 15.30 uur.

Stuur een berichtje naar Telegram
@AmmaCentrumNederland of een bericht per e-mail  met vermelding van naam en telefoonnummer(*).  

Als je met meerdere personen komt, geef dan ook aan of je uit hetzelfde gezin komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de inrichting van de zaal.

Kom alleen wanneer je van ons een bevestiging hebt gekregen.

(*) Mocht het programma zich wijzigen, dan kunnen we je telefonisch, via Telegram of via Whatsapp bereiken.

“Kinderen, Goddelijke Liefse is onze ware aard. Het schijnt in ieder van ons. Wanneer je hart vol is van onschuldige liefde, dan ben jij afwezig. Dan is het ego afwezig. In die toestand is alleen Liefde aanwezig. Individualiteit verdwijnt en je wordt één met het Goddelijke.”

– Amma

Agenda

Komende Stiltedagen