Menu

Walk of Love registratie

Registratieformulier voor het Walk of Love project

In dit formulier kun je doorgeven hoeveel kilometers je gelopen hebt in het kader van Walk of Love. Ook kun je als je dat wilt een donatie doen voor de Embracing the World projecten van Amma.

Walk of Love registratie
Hieronder kun je aangeven hoeveel kilometers je hebt gelopen en die je nog niet eerder hebt geregistreerd. Meerdere registraties zijn mogelijk.
Als je iemand sponsort en zelf geen kilometers aflegt, dan kun je dit veld leeg laten en alleen het sponsorbedrag invullen bij "Vrijwillige donatie voor Embracing the World..
Als je minimaal € 9,- doneert dan maak je kans op een cadeaubon van € 50,- die vrij te besteden is in de Ammashop

“We verwachten dat wij genoeg regen en zon op het juiste moment krijgen, maar we zijn niet geinteresseerd in het beschermen van onze bossen en bergen. We verlangen schoon water, maar tegelijkhertijd vervuilen we onze stromen en rivieren. Slechts wanneer wij samenleven vanuit liefde, vertrouwen, respect en een houding van dienstbaarheid, kunnen we succes en geluk in het leven vinden”

– Amma

Walk of Love stand

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.9.000kmRaised 121km towards the 9.000km target.121kmRaised 121km towards the 9.000km target.1%