Menu

Walk of Love sponsoring

Steun Amma’s humanitaire projecten

Naast het lopen naar Amma willen we ook geld inzamelen voor de humanitaire projecten van Embracing the World. Vanwege de pandemie kunnen Amma’s jaarlijkse evenementen in de hele wereld niet doorgaan, terwijl duizenden mensen hard zijn geraakt door de crisis en de hulp van Embracing the World juist nodig hebben. De Walk of Love is een mogelijkheid om je te laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Een klein bedrag per km helpt al.

Het idee van Judith
Judith heeft het idee opgevat om 20 rondjes te lopen in Amma’s tuin. Elk rondje is 300 meter. Alles bij elkaar is het misschien niet veel maar elke stap telt. Voor Amma’s projecten doneert ze zelf  2 euro per rondje. Ze heeft een vrijblijvend e-mailbericht opgesteld voor haar familie en vrienden met de vraag of ze haar willen steunen (zie kader hieronder). Elk bedrag is welkom, of het nu €0,05 per km is of eenmalig één euro. Het blijkt dat veel mensen iets willen doen. Tijdens het wandelen voelt Judith zich enorm gedragen.

Naast je laten sponsoren kun je natuurlijk ook zelf een donatie doen.  

Ik doneer

Voorbeeld sponsor email

Onderwerp: Walk of love, wil je mij sponsoren?

Beste mensen,

Velen van jullie weten dat ik de activiteiten van Amma een warm hart toedraag.
Voor degenen die Amma niet kennen zie hier haar website

www.embracingtheworld.org en www.amritaworld.org

Al ruim 20 jaar komt Amma in de herfstperiode naar Europa. Dit jaar is het vanwege covid-19 voor Amma niet mogelijk om te reizen en voor ons niet mogelijk een programma voor haar te organiseren. Vanwege deze pandemie kunnen Amma’s jaarlijkse evenementen in de hele wereld niet doorgaan, terwijl duizenden mensen hard zijn geraakt door de crisis en de hulp van ETW (Embracing the World) juist in deze tijd nodig hebben. Met onze inzet kunnen we Amma’s humanitaire projecten ook dit jaar blijven steunen!

Hoe dan?
Nu Amma niet naar Nederland kan komen, kunnen wij wel naar Amma toe lopen. Daarom wordt er in verschillende landen in Europa de “Walk of Love” georganiseerd. Het doel is dat we in Nederland de 9.000 km die ons van Amma scheiden, gaan wandelen. Deze actie starte begin oktober en eindigt op 30 november. Dit is de periode dat Amma normaal gesproken in Europa rondreist. Nooit eerder heeft de afstand ons dichterbij bij elkaar gebracht. Het afleggen van 9.000 km lijkt misschien veel, maar als we dit gezamenlijk doen, kunnen we dit doel zeker bereiken.

Ik zou graag een stukje van deze 9.000 km willen lopen in de vorm van een sponsorloop.

Mijn doel is dan om 20 rondjes in de tuin van het Ammacentrum te lopen. Het pad is ongeveer 300 meter. Niet ver zou je denken;
Alle beetjes helpen. Ik ben van plan 20 rondjes te lopen en sponsor mijzelf voor € 2,00 per ronde.

Mijn vraag aan jou is:
Zou je mij ook willen sponsoren? Alle bedragen zijn even welkom. Of je me nu steunt met € 0,05 per ronde of met € 1,-. Ik ben blij met elk bedrag.

Als je me wilt steunen kun je het bedrag meteen storten op mijn rekening:

Mijn rekeningnummer is ….. tnv ….. o.v.v. Walk of Love.

of wachten totdat ik de 20 rondjes heb gelopen.
Zodra ik de 20 rondjes bereikt heb, zal ik het je laten weten. Ook zal ik je laten weten hoeveel het totaalbedrag uiteindelijk is geworden.

Ik ben benieuwd naar je reactie en wens je goede dagen in deze uitdagende tijd.

Met lieve groet,

Judith

“We verwachten dat wij genoeg regen en zon op het juiste moment krijgen, maar we zijn niet geinteresseerd in het beschermen van onze bossen en bergen. We verlangen schoon water, maar tegelijkhertijd vervuilen we onze stromen en rivieren. Slechts wanneer wij samenleven vanuit liefde, vertrouwen, respect en een houding van dienstbaarheid, kunnen we succes en geluk in het leven vinden”

– Amma

Ingezameld bedrag

€ 11.745