Menu

Walk of Love algemene info

Walk of Love

Sinds 1998 heeft Amma bijna ieder jaar Nederland bezocht om ons te omhelzen en te inspireren, wat voor velen van ons een onvergetelijke ervaring van onvoorwaardelijke liefde is.

Amma’s programma is daarnaast altijd een belangrijk moment geweest om donaties voor de humanitaire projecten van Embracing the World in te zamelen. Dit jaar kan Amma vanwege corona niet reizen, waardoor we het jaarlijkse evenement in Nederland helaas niet doorgaat.

Wat kunnen we wel doen?

Nu Amma niet naar Nederland kan komen, kunnen wij wel naar Amma toelopen. Daarom wordt er in verschillende landen in Europa de “Walk of Love” georganiseerd. Het doel is dat we met zijn allen de 9.000 km die ons van Amma scheiden, gaan wandelen. Deze actie start op 1 september en eindigt op 1 december. Dit omvat de periode waarin Amma normaal gesproken in Europa rondreist.

Iedereen kan op zijn eigen tempo, op de momenten dat het hem of haar uitkomt, in de eigen omgeving, individueel of met vrienden deel nemen aan deze Walk of Love. Jij bepaalt zelf de route en afstand! Het kan kort of lang zijn, op het strand, in het bos, in de stad, thuis of waar je maar wilt.

Wandelen als spirituele oefening

Door tijdens het wandelen je aandacht op Amma te richten wordt je verbondheid met Amma versterkt en wordt het een spirituele oefening. Hierdoor breng je Amma dichter naar je toe.

Als je dat prettig vindt zou je tijdens het wandelen je mantra in stilte kunnen reciteren of je kunt je aandacht op je ademhaling richten. Probeer dan om elke uitademing twee keer zo lang te laten duren als je inademing. Dat kun je eenvoudig monitoren door de in- en de uitademing af te meten aan het aantal stappen dat je zet. Bijvoorbeeld inademen in 4 stappen en uitademen in 8 stappen. Probeeer je niet te forceren en zorg dat je niet in ademnood komt. Als dat het geval is dan moet je het schema iets aanpassen (bijv. 3 stappen in, 6 stappen uit).

Ondersteuning van de projecten van Embracing the World

Laten we er samen ook voor zorgen dat de rivier van vrijgevigheid en onvoorwaardelijke liefde blijft stromen.  Deze walk of love is niet alleen een spirituele oefening die onze band met Amma kan verstrerken, maar is ook een middel om geld in te zamelen voor de humanitaire projecten van Amma. Als je wilt kun je de afstand die je loopt laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. En je kunt natuurlijk ook zelf een donatie doen.

Hoe kun je je aanmelden?

Iedereen kan meedoen. Ook al kun je maar een paar kilometer lopen. Elke kilometer telt. Op de onze website wordt de voortgang van alle Nederlandse wandelaars bijgehouden in een eenvoudige thermometer die aangeeft hoeveel kilometer we met zijn allen al hebben afgelegd en hoeveel we met zijn allen nog moeten afleggen om de 9.000 km te overbruggen. Tijdens de registratie kun je aangeven hoeveel kilometer je hebt gelopen en je kunt ook vrijblijvend een donatie doen. Onder alle mensen die zich registreren en minimaal € 9,- doneren wordt na afloop van dit project een cadeaubon van € 50,- verloot, die vrij te besteden is in de Ammashop.

Aanmelden

We doen het samen

Als je een smartphone hebt, dan kun je een wandel app installeren die perfect voor jou bijhoudt hoeveel kilometer je gelopen hebt. Er zijn veel gratis wandel apps beschikbaar zowel voor de iPhone als voor Android toestellen. Een app die goed werkt is Endomondo. Naast een gratis versie is ook een betaalde versie beschikbaar. De gratis versie voldoet uitstekend. Je kunt er zelfs je route die je gelopen hebt met anderen delen.

We hebben speciaal voor dit project ook een aparte Whatsapp groep aangeaakt. Daar kunnen deelnemers foto’s, aantal afgelegde kilometers, ervaringen e.d. met elkaar delen. Je kunt lid worden van deze groep door hier te klikken. Deelname aan deze groep is uiteraard niet verplicht.

Waarom meedoen?

Vanwege covid kunnen Amma’s jaarlijkse evenementen in de hele wereld niet doorgaan, terwijl duizenden mensen hard zijn geraakt door de crisis en de hulp van ETW juist in deze tijd hard nodig hebben. Met onze inzet kunnen we Amma’s humanitaire projecten ook dit jaar blijven steunen!

Nooit eerder heeft de afstand ons dichterbij bij elkaar gebracht. Het afleggen van 9.000 km lijkt misschien veel, maar als we dit gezamenlijk doen, kunnen we dit doel zeker bereiken. Als we wandelen. laten we ons dan voorstellen dat we het pad richting Amma lopen.

Daarnaast bevordert wandelen ons fysiek en mentaal welzijn; het geeft ons nieuwe energie. Liefde zal ons tijdens elke stap van deze reis vergezellen. Dus meldt je snel aan.

Alle opbrengsten gaan naar de humanitaire projecten van Embracing the World.

Voor vragen of suggesties kun je mailen naar:

“We verwachten dat wij genoeg regen en zon op het juiste moment krijgen, maar we zijn niet geinteresseerd in het beschermen van onze bossen en bergen. We verlangen schoon water, maar tegelijkhertijd vervuilen we onze stromen en rivieren. Slechts wanneer wij samenleven vanuit liefde, vertrouwen, respect en een houding van dienstbaarheid, kunnen we succes en geluk in het leven vinden”

– Amma

Walk of Love stand

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.9.000kmRaised 293km towards the 9.000km target.293kmRaised 293km towards the 9.000km target.3%

Ingezameld bedrag

€ 3.647,-