Menu

AYUDH – SUMMIT 2019

2019 is een feestjaar voor AYUDH Europe, 15 jaar geleden werd het opgericht als een manier voor Amma’s Europese jeugd om contact te maken en samen te komen om ‘Amma’s Youth for Unity, Diversity and Humanity’ te vormen. Vijftien jaar later is het uitgegroeid tot een internationale jeugdbeweging, toegewijd om jongeren te helpen bij te dragen aan een vreedzame en duurzame wereld en gepassioneerde leiders te worden met een gevoel van tolerantie, solidariteit en wereldwijde verantwoordelijkheid.

CELEBRATING DIVERSITY

De Euopean Youth Summit is altijd een memorabele week voor deelnemers en helpers. Het stelt hen in staat om contact te maken met gelijkgestemde, een gemeenschapsgevoel te ontwikkelen en probeert hen het vertrouwen en de kennis te geven om positieve verandering in hun eigen leven te kunnen realiseren. Dit jaar zal het niet anders zijn – met een opwindende line-up van sprekers, workshops, skill labs en activiteiten die allemaal gepland zijn rond het centrale thema van Celebrating Diversity. Het meest opwindende is dat Swami Amritaswarupanada, Amma’s oudste discipel, gedurende de week een programma van een volledige dag zal leiden. Ook zullen Br. Shubamrita Chaitanya en Bri. Dipamrita Chaitanya aanwezig zijn. Opnieuw wordt de summit medegefinancierd door de Europese Unie, die ook het label “Good Practice” heeft toegekend aan de summit van vorig jaar.

13 – 21 JULI 2019 – M.A. CENTRE HOF HERRENBERG

Het evenement vindt plaats op het M.A. Centre Duitsland, dat prachtig is gelegen op het platteland. De summit staat open voor alle geïnteresseerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar oud, ongeacht hun achtergrond, cultuur of geslacht. AYUDH probeert een gevoel van eenheid en gemeenschap bij de 300 verschillende deelnemers op te wekken. Iedereen die geïnteresseerd is in het registreren voor de summit kan dit hier doen. Meer informatie over de summit klik hier, voor meer informatie over AYUDH Europe en hun lopende activiteiten, klik hier.

Hoewel deelname aan de summit beperkt is tot jongeren tussen de 15 en 30 jaar, wordt het gerund door vrijwilligers, zowel jongeren als jong van geest. Als je in de laatste categorie valt en de kansen die de week biedt niet wilt missen, stuur dan een e-mail naar om je bereidheid om vrijwilligerswerk te doen te tonen.

AYUDH is Embracing the World’s internationale jeugdbeweging, gewijd aan de jeugd de gelegenheid geven om compassievolle leiders te worden en aan het opbouwen van een vreedzame en duurzame wereld. AYUDH staat voor ‘Amrita Yuva Dharma Dhara’: ‘de jeugd die het wiel van dharma (rechtvaardigheid) voort laat bestaan’ (Sanskriet).

Op de AYUDH Facebook vind je foto’s, verslagen en filmpjes van onze activiteiten, www.facebook.com/AYUDH.international

Op de website van AYUDH Europa staan verslagen van verschillende Europese landen en de verslagen en filmpjes van de jaarlijkse internationale bijeenkomst.

Terugblik Summit 2019

Van 13 tot 21 Juli hebben 300 jongeren tussen de 15 en 30 jaar oud een super leuke en inspirerende week gehad in het Amma Centrum in Duitsland. Er waren jongeren van wel meer dan 20 verschillende nationaliteiten waarvan 20 uit Nederland kwamen.

Door de week hebben we verschillende workshops gevolgd en naar inspirerende talk geluisterd. Ook hebben we een pannel en discussie gehad over diversiteit in Europa. Daarnaast hebben we ook veel gepraat en ontzettend veel nieuwe mensen ontmoet. Kortom een top week waaruit veel inspiratie, positiviteit en nieuwe vriendschappen zijn gekomen!!

Hieronder staan de links naar de samenvattingen en wat foto’s van de Summit zelf en van het pannel (iTAGe) wat we hebben gehad. Veel lees plezier!

Verslag Summit  –  Verslag iTAGe