Menu

Matruvani

Matruvani – Voice of the Mother – is een publicatie van Mata Amritanandamayi Math. 

Het tijdschrift werd voor het eerst gepubliceerd in 1984 ter gelegenheid van Amma’s verjaardag met als doel Amma’s leringen onder toegewijden te verspreiden en wordt tegenwoordig over de hele wereld door honderdduizenden gelezen . 

Het succes van het tijdschrift is niemand minder dan Amma zelf. De belichaming van onzelfzuchtige liefde en mededogen. haar leringen zijn eenvoudig.

Matruvani legt deze leringen vast, en de toon van toewijding klinkt in elk van de ervaringen, herinneringen en essays die de pagina’s van het tijdschrift vullen. Elk nummer bevat ook informatie en updates over de reizen die Amma over de hele wereld onderneemt, evenals updates over het uitgebreide netwerk van liefdadigheids- en humanitaire initiatieven van Embracing the World.

Het tijdschrift wordt momenteel in 17 talen uitgegeven.

Praktische informatie

Er is een aparte webiste voor Matruvani:

https://matruvani.org/en

Daar vind je alle informatie over het tijdschrift en de digitale versie van Matruvani van de laatse jaren tot januari 2018.

Matruvani 2020

Door de Corona crisis kon het tijdschrift gedurende een zekere tijd niet per post worden verstuurd. Daarom zijn deze exemplaren digitaal beschikbaar gesteld. Als je op de een van de onderstaande links klikt, krijg je de digitale versie in PDF formaat te zien. 

 

Het maakt voor God of voor een grote heilige geen verschil of mensen in hem of haar geloven of niet. Ze hebben ons geloof of onze dienst niet nodig. Wij zijn degenen die hun genade nodig hebben. Alleen door geloof kan genade naar ons stromen..”

– Amma

Agenda

Komende Stiltedagen