Menu

Satsang op Zondag

BELANGRIJK: de maandelijkse zondagsatsangs gaan voorlopig niet door.

Op 5 oktober zijn er vanuit de regering nieuwe afspraken gemaakt met kerkelijke en religieuze organisaties. Het maximaal aantal bezoekers van diensten en vieringen is beperkt tot 30 en het samen zingen is niet meer toegestaan. Daarom zien we ons jammer genoeg genoodzaakt om de satsangavonden en de zondagsatsang voorlopig niet meer open te stellen voor publiek. De maandelijkse zondagsatsangs komen daarom voorlopig te vervallen.

Algemeen

We starten weer met de maandelijkse satsangs op zondag. Vanaf het eerste weekend van oktober zal er weer elke eerste zondag van de maand een satsang plaatsvinden in de grote zaal van het Amma Centrum. Op  dezelfde tijd vindt er ook een kindersatsang in het centrum plaats. Hierdoor kunnen ouders met kleine kinderen, toch naar de satsang komen, terwijl hun kroost op eigen wijze satsang viert.

Aanmelden

Voor alle activiteiten moet je je  van tevoren opgeven via email of Telegram. Dat geldt zowel voor de zondag satsangs als voor de kindersatsangs. Dit komt omdat er door de corona maatregelen maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn en we niemand willen teleurstellen aan de deur.

Aanmelden kan door een emailtje te sturen naar

of een berichtje naar @AmmaCentrumNederland (Telegram).

Als je met meerdere personen komt kun je dat erbij vermelden. In dat laatste geval willen we ook graag weten of de groep uit hetzelfde gezin komt, dan kunnen we daar rekening mee houden bij de indeling van de zaal.

Je krijgt van ons altijd een antwoord. Als je niets hebt ontvangen, kijk dan ook eens in de spamfolder.

We vragen je de gangbare corona maatregelen in acht te nemen. Kom dus niet bij verkoudheidsklachten, griep en/of verhoging of wanneer je in “verplichte” quarantaine bent. Ook in het centrum wordt gepaste afstand van elkaar bewaard en is het gebouw maar beperkt open voor het publiek.

Programma

Start om 14:00 uur

3 x OM
Guru Stotram
Dhayana Sloka
108 namen Amma
Korte inspirerende lezing uit Amma’s boeken
bhajans
meditatie
arati

Einde 16:00 uur

Als je wilt voorzingen dan moet je dat van tevoren melden in de Satsang Bhajans Whatsapp groep.

De Satsang op Zondag is vrij toegankelijk. Een algemene donatie voor het Amma Centrum wordt op prijsgesteld.

 

“Zing, mijn kinderen, vanuit de diepten van je hart. Laat je hart smelten in gebed. Er is geen grotere vreugde dan het zingen van de naam van God. Bhajans zingen is voor ons alsof je alle vuil dat zich in je hart heeft opgestapeld, eruit zuivert. Laat al je verlegenheid varen en open je hart voor God”

– Amma

Agenda

Toekomstige satsangs
 1. Wekelijkse Satsang

  21 oktober 20:00 - 22:00
 2. Wekelijkse Satsang

  28 oktober 20:00 - 22:00
 3. Wekelijkse Satsang

  4 november 20:00 - 22:00
 4. Kindersatsang

  7 november 12:00
 5. Wekelijkse Satsang

  11 november 20:00 - 22:00
 6. Wekelijkse Satsang

  18 november 20:00 - 22:00
 7. Wekelijkse Satsang

  25 november 20:00 - 22:00
 8. Wekelijkse Satsang

  2 december 20:00 - 22:00
 9. Kindersatsang

  5 december 12:00
 10. Wekelijkse Satsang

  9 december 20:00 - 22:00