Menu

IAM® Meditatiecursus

De IAM® (Integrale Amrita Meditatie techniek) is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons te helpen groeien. IAM is geworteld in de rijke wijsheidstraditie van het oude India. Het omvat een aantal eenvoudige yoga – en ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie.

Amma heeft de IAM techniek in 2003 voor het eerst aan haar naaste leerlingen overgedragen. Op dit moment wordt de techniek overal ter wereld onderwezen door speciaal getrainde leraren. IAM is toegesneden op de tijd van nu. De techniek is simpel en eenvoudig te leren.

Bovendien kost IAM meditatie weinig tijd: 35 minuten per dag. Het effect is echter groot. Dagelijkse beoefening van IAM brengt je innerlijke rust en balans.

Praktische informatie

Het leren van IAM duurt 2 dagen. De cursus is op zaterdag 11 en zondag 12 november van 10:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur. Inloop vanaf 9:30 uur – thee staat klaar.
Overnachten in het Amma Centrum is mogelijk.

Graag gemakkelijke kleding aan waarin je buik de ruimte heeft. Warme sokken en een dekentje of poncho kunnen fijn zijn voor de liggende ontspanningsmomenten. Yoga mat en meditatiekussen zijn aanwezig, maar je kunt ook je eigen spullen meenemen als dat je voorkeur heeft. We gaan vooral praktisch aan de slag met yoga en meditatie. Pen en papier kunnen fijn zijn voor korte aantekeningen.

Kosten
We vragen een onkostenvergoeding van € 65,-. Dat is inclusief koffie en thee, een warme vegetarische lunch op zaterdagmiddag en soep en brood op zondagmiddag.
Als je graag wil overnachten dan kan dat. In het Centrum zijn er tweepersoonskamers en slaapzalen aanwezig, met gedeeld toilet en badkamers. De kosten voor de overnachting zijn 25 euro. De avondmaaltijd (broodmaaltijd met soep) kost 8 euro en het ontbijt 6 euro.

Het is Amma’s uitdrukkelijke wens om de cursus gratis aan te bieden. Een donatie voor Amma’s Embracing the World projecten wordt zeer op prijs gesteld.

Info
Bij vragen, mail naar 

Locatie
Amma Centrum, Driebergseweg 16a, Zeist

´Meditatie is zo waardevol als goud’

– Amma