Menu

Hoe vraag ik een puja aan?

Traditioneel worden puja-aanvragen gebaseerd op een vedische horoscoopanalyse, maar er zijn in principe 2 manieren om een puja of homa te selecteren. Als eerste kun je op basis van de beschrijving bij de puja’s en homa’s zelf een keuze maken welke puja op dit moment het beste bij jouw situatie past. Je kunt ook een puja-aanbeveling aanvragen op basis van je geboortehoroscoop. Je kunt een vedisch astroloog ook een uitgebreide horoscoopuitleg kunnen laten doen met puja advies. Dit kan o.a. tijdens Amma’s programma in Nederland.

Geboortester

Je naam en geboortester zijn nodig voor alle puja-aanvragen. Ze dienen als een postadres waar de zegeningen heen gestuurd worden. Op basis van je geboortedatum / geboortetijd en geboorteplaats kan men in India je geboortester berekenen. Je kunt dit ook zelf doen door hier je geboortijd en plaats in te vullen.

Geboortetijd

Als je jouw geboortetijd niet weet dan kan die berekend worden door aan een astroloog je geboortedatum en plaats te geven en de geboortetijd bij benadering, samen met de data van enkele belangrijke gebeurtenissen zoals je huwelijk, een nieuwe baan of andere grote gebeurtenissen.

Een puja aanvragen

Ga hiervoor naar het formulier om puja’s aan te vragen.