Menu

Verblijven in het Amma Centrum

Op dit moment is het alleen mogelijk om tijdens activiteiten in het Amma Centrum te verblijven.

Eenvoudig
Omdat we nog midden in de verbouwing zitten zijn de verblijfsmogelijkheden eenvoudig. Er zijn 5 grote slaapzalen ingericht, toiletten bevinden zich op de gang. De douches zijn nu nog op de begane grond, in de toekomst worden die naar boven verplaatst. Er zijn (nog) geen een- of tweepersoonskamers beschikbaar.

Onkosten
De onkosten die we in rekening brengen per overnachting zijn dan ook nog heel laag: tijdens activiteiten kun je voor € 15 per nacht inclusief ontbijt overnachten. Neem zelf een handdoek en lakenset mee, je kunt die eventueel ook huren voor € 5.

Seva
Tijdens het verblijf vragen we iedereen om een paar uur per dag seva te doen. Dit bestaat uit tijdens het verblijf helpen met groentesnijden, afwassen en schoonmaken. Na afloop vragen we iedereen om een handje te helpen om het Amma Centrum weer schoon en klaar te maken voor de volgende gasten.

Dagindeling
In het Amma Centrum volgen we de dagindeling vanuit Amma’s ashrams. De precieze tijden kunnen verschillen afhankelijk van het programma. Tussen 22:00 uur en 09:30 uur is het stiltetijd.

06:30 uur Archana (recitatie 1000 namen van de Goddelijke Moeder) en meditatie of yoga
08:30 uur Ontbijt in stilte
09:30 uur Seva en/of programma
13:00 uur Lunch
14:00 uur Seva en/of programma
17:30 uur Meditatie en/of bhajans
18:30 uur Avondmaaltijd
19:30 uur Seva en/of programma
22:00 uur Stilte tijd

In het Amma Centrum en in de tuin mag niet worden gerookt, alcohol gedronken of andere verdovende middelen worden gebruikt.