Menu

Live Streams vanuit het Amma Centrum

Sinds eind maart is de spirituele routine van het Amma Centrum in Zeist live te volgen via ons youtube kanaal (YouTube.com/AmmaCentrumNederland).

Programma

Het dagelijkse programma omvat de volgende onderdelen:

06:30 uur Archana + Mahishasura Mardini Stotram
12:00 uur MahaMrityunjaya Mantra (108x) + MA OM meditatie
18:30 uur Lokah Samastah Mantra (108x) + Witte Bloemen meditatie + Arati

De MA OM meditatie is op maandag, woensdag en vrijdag in het Engels (Swami Shubamritananda). Op de andere dagen zijn de instructies in het Nederlands.

Wekelijks is er een satsang die via het zelfde kanaal online te volgen is. Door de aangscherpte corona maatregelen kun je deze satsang vanaf 5 oktober niet meer fysiek bijwonen. Je kunt deze satsang alleen nog maar online volgen.

 

Praktische informatie

Alle uitzendingen blijven 48 uur beschikbaar. Je vindt ze terug op de home pagina van ons kanaal en in de playlist “Opnames recente live streams”. Op die manier kun je de Archana, Mantra recitaties en geleide meditaties op een tijdstip doen dat voor jou het beste uitkomt. Maar als je kunt is het beter om het samen te doen wanneer de oefeningen live worden uitgezonden.

Als je een abonnement neemt op ons kanaal (gratis) dan kun je er voor kiezen om steeds een melding te krijgen wanneer er een nieuwe uitzending van start gaat. Dan hoef je nooit iets te missen.

Daarnaast vind je op ons kanaal een playlist met alle afleveringen van de Amma’s Heart serie met Nederlandstalige ondertiteling, een lijst met de belangrijkste online lezingen van mensen uit Amritapuri en opnames van de meeste online satsangs vanuit het Amma Centrum van dit jaar.

“”Een meditatieve geest en spiritueel begrip zijn beide nodig om helderheid en subtiliteit in onze gedachten en handelingen te bewerkstelligen. Geen enkele religie heeft het alleenrecht op meditatie. Zowel meditatie als spiritualiteit kunnen niet van het leven gescheiden worden. Meditatie is even kostbaar als goud. ”

– Amma

Agenda

 1. Kindersatsang

  1 augustus 12:00
 2. Kindersatsang

  5 september 12:00
 3. Yin yoga

  7 september 16:45 - 18:00
 4. Yin yoga

  14 september 16:45 - 18:00
 5. Yin yoga

  21 september 16:45 - 18:00
 6. Yin yoga

  28 september 16:45 - 18:00
 7. Kindersatsang

  3 oktober 12:00
 8. Kindersatsang

  7 november 12:00
 9. Kindersatsang

  5 december 12:00